keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kasvojen huoltoa!

Niinkun jo aikasemmin kerroinkin, että viikko alkoi melko lepposasti.
Maanantaina oli siis koulua klo. 12.30-13.30. Ja sitä ennen olin jo käynyt tallila hevosen hoitamassa (:
Ton huiman koulupäivän jälkeen menin kaupungille syömään ja yritin kuluttaa aikaani, sillä mulla oli 15.15 kasvohoitoon aika (:  Yleensä oon käyny siis puhdistavassa kasvohoidossa, mutta tälläkertaa menin ultraääni- kasvohoitoon. Mielenkiinnolla odotin että millainen mahtaa tuo "operaatio" olla.
Hoito sisälsi siis : alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen sekä ampullin imeytyksen ultraäänilaittella, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. (+ kulmien siistiminen)
Toi laite siis tuntui joltain pieneltä hiomakoneelta, jolla käytiin kasvot kauttaaltaan läpi, sekä kaula. Kaulan alueella se tuntui jotenkin... jännältä.
Mekaaninen puhdistus, jossa siis poistetaan epäpuhtauksia ihosta, tuntui tällä kertaa jotenkin erityisen kivuliaalta. Tai koskaanhan se ei mulle kivutonta ole ollut, mutta nyt se tuntui oikein kunnolla. Mutta eikös sellainenkin sanonta ole, että kauneudesta pitää kärsiä (;
Hoidon jälkeen oli kyllä raikas ja rentoutunut olo, vaikkakin naama näytti siltä että sitä on juuri nypitty, niinkuin olikin. Aikaa hoitoon meni noin 1h 15min.





♥ Janni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti