tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulun odotusta♥

Monta kertaa on ollut ajatus tulla tännekki kuulumisia päivittelemään, mutta en oo saanut ajatuksia tekstiksi asti. Nyt on ollut ihan hirvee kiire viimeset pari viikkoa, ollut lukiossa koeviikko, ammattikoulussa tenttejä ja tehtävien palautuksia.. lisäks oon käyny hevosen kanssa tunneilla ja sunnuntaina oltiinkin koko päivä estekurssilla/leirillä. Sitten johonkin väliin pitäis vielä ehtiä nähdä kavereita ja olla poikaystävän kanssa.. Välillä sitä miettii että mihkä kaikkeen sitä on taas päänsä pistänyt (:
Mutta eiköhän tää tästä pikkuhiljaa hetkeksi ainakin rauhoitu, kun Joulukin lähestyy♥ Itelle on kyllä tullut tuosta pienestä valkoisesta lumikerroksesta semmonen joulunodotus fiilis ihan täysin!

Huomenna sitä alkaakin sitten jo kolmas jakso, jonka vietän taas puoliksi lukiossa ja puoliksi ammattikoulussa, ja kevään kirjoituksiinkin jo ilmottauduin joten niihin täytyy aloittaa lukeminen, että kyllä tässä hommaa riittää taas ihan tarpeeksi yhdelle ihmiselle. Ja jos johonkin väliin ehtisi tännekkin kirjottelemaan niin sitten olisin tyytyväinen (:

♥ Janni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti