perjantai 28. marraskuuta 2014

28/11

Kohtahan alkaa jo vuoden viimeinen kuukausi! Ja mulla alkaa maanantaina jo kolmas jakso koulussa, ja se onkin sitten viimeinen jakso lukiossa, kääk. Miten äkkiä tää aika juokseekaan.. toisaalta oon iloinen että koulupäivät vähenee ja työelämä on jo aivan nurkantakana.. toisaalta se myös vähän jännittää! Tai eihän sitä tiedä jatkuuko tämä mun opiskelu vielä, aika näyttää (;

Mulla on ollut viime viikot melko lepposia, kun jakso on lopussa niin ollaan saatu tunnit täyteen. Tällä viikolla oli pari tenttiä ja lisäksi kävin tänään lukiolla tekemässä yhden kokeen, kun suoritin yhden kurssin itsenäisesti tässä jaksossa. Yllättävän hyvinhän se itsenäinen opiskelu sujui, ja kun tänään sain jo numeronkin tietää niin olen kyllä tyytyväinen! Mikä mukava tapa aloittaa viikonloppu!

Lisäksi illalla kävi isovanhemmat kahvittelemassa ja katsastamassa tämän meidän "uuden" kodin.. kun tuntuu että on ollut kiirettä, ettei ole saanut aikaseksi edes järjestää kahvittelua. Mutta mukavaa että sillekkin järjestyi aikaa (:

Tällä viikolla olen osallistunut facebookissa mustavalkokuvahaasteeseen, joten tässä kuvia tältä viikolta. Kuvat tiivistääkin aika hyvin tämän viikon hulinat!Nyt viikonloppuna kerään voimia tulevaan lukio-koitokseen ja sehän alkaakin huomena parhaiten hierontaan menemällä! (:
Mukavaa viikonloppua!
♥ Janni2 kommenttia: