maanantai 21. marraskuuta 2011

Talvi tekee tuloaan

Nää viikot vaan menee niin älyttömän nopeesti, nyt on jo toinen jakso lopussa ja koe viikko alkamassa!
Viime viikolla ei tainnut tapahtua mitään erikoista, perusviikko. Eli hevostelua ja opiskelua. Soittotunti siirtyikin perjantai ilta-päivälle, joten jätin keskiviikkona kokonaan musiikkiopiston väliin ja aloitin kokeisiin lukemisen (:
Ja ainiin, salillakin tuli käytyä vielä viimeset kerrat, kun taas loppu kortista aika. Enkä nyt ajatellut varmaan ennen joulua siihen aikaa lisää ostaakkaan. Kun nyt on muutenkin niin paljon kiireitä.  Ja siks ootankin nyt innolla 3. jakson alkamista, koska se tulee oleen huomattavasti kevyempi kuin nää kaks edellistä on ollut!
Ja viikonloppu kulu taas aikalailla vaan chillaillen ja M:n kanssa aikaa viettäen. Perjantaina oltiin kylillä ja sitte siitä mentiin niille yöks, ja lauantai aamuna äipältä tuli viestiä että olis yks kuvauskeikka, joten siittä sitten tulin kotiin tsekkaamaan tilanteen (:  Jonka jälkeen sitten siirryin tallille vähän heppaileen. Lauantai iltana oltiinkin sitten yhdellä kaverilla vähän viettelemässä iltaa porukalla mm. singstarin merkeissä (:
Ja sunnuntai olikin sitten taas hevostelua ja vähän kokeisiin lukemista.

Nyt täytys jostain löytää taas motivaatioo ja siirtyä noiden koulukirjojen pariin.
Mukavaa viikonalkua :)!


♥ Janni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti