keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Menneiden päivien kuulumisia

Viikonloppu meni rennoissa merkeissä, tuli sitä lauantaina nopeasti viihteelläkin pyörähdettyä, mutta onneksi tuli lähdettyä ajoissa kotiin :)  Sunnuntaina käytiin päivällä sukulaisilla ja illalla lähdettiin poikaystävän kanssa pitkästä aikaa Tampereelle elokuviin. Käytiin katsomassa tositapahtumiin perustuva 12 Years a Slave, joka kertoi mustaihoisesta miehestä joka siepataan ja myydään orjaksi. Elokuva oli omasta mielestäni todella rankka ja se herätti ajatuksia. Eipä kertaakaan elokuvan aikana hymyilyttänyt, välillä niinkin. Vastaavia elokuvia ei kyllä mielellään joka perjantai-iltana katsois, mutta hyvähän se on välillä tämmösiäkin nähdä ja miettiä millaista elämä joskus on ollut. Usein kuitenkin tulee katsottua vähän kevyempiä elokuvia...


Ja sitten tähän viikkoon.. mulla alkoi oikeastaan nyt jo viikonloppu. Koska jakso lähenee loppuaan niin meille sattuu yleensä vähän vapaapäiviä, mutta mua ei todellakaan tämmöinen pidennetty viikonloppu haittaa! Kävin eilen varaan kirppispöydän ja sainkin sen sit jo heti tälle päivälle! Eilinen ilta meni siis lähinnä vaatteita hinnoitellessa ja tänäänki koulutehtävien ohella jatkoin samaa hommaa. 
Tänään käytii siis päivällä viemään ensimmäiset myytävät ja illasta vielä lisää.. Huomattiin kyllä ikäväksemme että heti oli jo yksi pikkulaukku varastettu. Ja sekin laukku olisi maksanut vaivaiset 2€! Oli vaan jätetty hintalappu ja nuppineula pöydälle... on kyllä törkeetä menoa. Toivottavasti tulevat asiakkaat ovat rehellisiä.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!
♥ Janni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti