tiistai 13. elokuuta 2013

back to school

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös kesäloma. Tänään oli ensimmäinen päivä koulussa mikä meni kyllä yllättävän rennosti, sillä kun tietää ettei sielä tarvitse seuraavaan kahteen kuukauteen istuakkaan! Meillä alkaa nimittäin työssäoppimis-jakso huomenna.  Vähän jänskättää taas mennä uuteen paikkaan, mutta oppimaanhan sinne mennään.

Mutta asiasta seuraavaan..viime viikonloppu suju melko rauhallisesti, flunssassa. Perjantaina mun uusi puhelin sitten saapui ja sitä on nyt tutkiskeltu sitten viime päivät (:  Lauantai yönä tulikin yllätys puhelua että hevonen seikkaili taas vaihteeks naapurin pihassa.. eipä siinä muu auttanut kun hakee karkulainen kotiin sieltä pilkkopimeestä. loppu hyvin kaikki hyviin ja saatiin herra kotiin.
Eilen kävästiin parin kaverin kanssa ideaparkista, mistä sitten löytyikin uuteen puhelimeen suojakuori ja kalvot. Ja ehkä myös muutama vaate lähti mukaan...

Ompas nyt sekavaa tekstiä, kun kaikki kuulumiset tähän samaan kerroin. Mutta tässä olis vielä kuvaa jossa uus puhelinkin piipahtaa! Ja uuden puhelimen myötä mut löytää myös Instagramista nimimerkillä:                      
JANNNIIMM♥ Janni

2 kommenttia: