maanantai 19. elokuuta 2013

Weekend Festival 2013

Niinkun otsikkokin jo kertoo, niin viime viikonloppu tuli vietettyä Helsingin suunnassa Weekend Festivaaleilla! Kuulin viime vuoden festareista sen verran huikeita juttuja että oli pakko mennä itse tänä vuonna paikalle. Startattiin siis perjantaina jo ennen puoltapäivää nokka kohti mäkkärin autokaistaa ja siittä sitten matka jatkui kohti pääkaupunkiseutua.
Perjantaille osu tosi hieno ilma ja oli kyllä muutenkin tosi kivaa! Lauantaina lähdettiin taas alueelle jo hyvissä ajoin iltapäivällä, ja niin oli pari muutakin jo tehnyt..Hetken aika tihutti pikkasen vettä, mutta se ei menoa haitannut. Väkeehän sielä riitti, eikä siellä juurikaan "omilla jaloilla" tarvinnut seistä, koska ympärillä oli niin paljon porukkaa että joku kyllä varmasti piti aina pystyssä..
Oli kyllä mahtava kokemus ja jaloissakin sen tunsi. Saa nähdä löydänkö itseni sieltä ensi vuonnakin! Tosin toivottavasti osa festari-järjestelyistä olis paremmin suunniteltu.

Tänään sitten takaisin ruotuun ja aamuvuoroon, oli melko rankka päivä muutenkin ja vielä lisäksi tuo viikonlopun vierailu festareilla.. Huomena sitten kokeileen iltavuoroo ja samalla selviää vähän enemmän työvuoroja.

Tässä muutama puhelimella räpsästy kuva viikonlopulta, järjestelmäkameraa en edes harkinnut ottavani mukaan..





Voimia viikkoon!
♥ Janni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti