keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kesäflunssa!

No tulihan se vihdoin tänäkin kesänä.. nimittäin kesäflunssa! Argh, viimeistä lomaviikkoa viedään ja mä lepäilen kotona. Eilenkin jätin ratsastuksen suosiolla väliin, kun en viittis mitään rankkaa nyt tehdä, ettei olo pahene. Maanantaina olin jo havaitsevinani jotain flunssan poikasta ja kävinkin vaan maastossa kävelemässä, pääsi sekä kuski että heppa vähän helpommalla (: Ja eilen illalla sitten haettiin leffa ja tultiiin M:n kanssa sitä tänne meille katsomaan.

En mä eilen kyllä ihan täysin malttanut lepäillä, vaan innostuin vähän siivoon ja vaihdoin parit kuvat huoneessa oleviin kehyksiin, kun tuli tilattua uusia kuvia mm. vanhojentansseista ja viime vuoden Turkin matkasta.

Nyt ajattelin loppu illan vielä huilailla, ja sitten yöks vielä töihin. Viimeinen työvuoro ja sitten mulla alkaakin loma!! Tosin lyhyekshän se jää, mutta ompahan sitten nautittava siittä sitäkin enemmän (:


Tässä vielä video viime viikolta, kun koitettiin heposen kanssa taas vähän hyppiä! Tosin tää hyppiminen tais jäädä herralle päähän, kun oli tullut seuraavana yönä laitumelta pois...

Mutta nyt lähden piipahtaan kuitenkin vielä kaupassa!

Harmaata keskiviikkoa!
 ♥ Janni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti